Hoe kan ik de automatische definitie-updates in de eenvoudige Malware Protector in te schakelen?How do I enable automatic definition updates in Simple Malware Protector?

Volg de onderstaande stappen om de nieuwste definitie-updates automatisch te controleren en te installeren:

• Start Simple Malware Protector .
  • Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Updater .
  • Vink (selecteer) de optie Updates automatisch downloaden aan.
  • Klik op de knop Toepassen om de instellingen op te slaan.

Simple Malware Protector zal nu automatisch de nieuwste definities controleren en installeren!

Merk op dat u op dit scherm ook uw internetinstellingen voor Simple Malware Protector kunt configureren.

Je kan of:

• Internetinstellingen automatisch detecteren: selecteer deze optie om internetinstellingen automatisch te detecteren voor updates.
  • Gebruik gespecificeerde proxy-instellingen: Selecteer deze optie om gespecificeerde proxy-instellingen te gebruiken voor updates