Miten kumota tai palauttaa korjaukset suorittaa Simple PC Optimizer?How do I undo or restore the repairs carried out by Simple PC Optimizer?

Onko sinulla ollut ongelmia viimeaikaisten korjausten jälkeen? Ei pitkään! Simple PC Optimizer tarjoaa helppokäyttöisiä vaihtoehtoja viimeaikaisten korjausten palauttamiseen ja muutosten kumoamiseen.

Kuinka palauttaa rekisterin korjaukset:
– Napsauta aloitusnäytön Palauta- linkkiä, valitse Uninstall Cleanup -vaihtoehto ja tarkista sitten rekisterin varmuuskopion päivämäärä, jonka haluat palauttaa.

Kuinka palauttaa ohjainpäivitykset:
– Napsauta aloitusnäytön Palauta- linkkiä, valitse Driver Updater -vaihtoehto ja tarkista sitten ohjaimen päivämäärän varmuuskopio, jonka haluat palauttaa.

Kuinka palauttaa tietokoneesi aikaisempaan päivämäärään ja kellonaikaan:
– Sinun on käytettävä Windowsin järjestelmän palautusominaisuutta palauttaaksesi tietokoneesi aikaisempaan päivämäärään ja kellonaikaan ja kumoaaksesi viimeisimmät muutokset.

Vinkki: Järjestelmän palauttamisen käyttäminen