Mitä Registry Defrag ominaisuus tehdä? Miten sitä käytetään?What does the Registry Defrag feature do? How do I use it?

Windowsin rekisteri on tärkeä osa Windows-käyttöjärjestelmääsi. Rekisterin eheytys -ominaisuus auttaa eheyttämään Windowsin rekisterin kokonaan ja optimoimaan sen sujuvaa suorituskykyä varten. Rekisterin eheytys -ominaisuuden käyttäminen säännöllisesti parantaa järjestelmän suorituskykyä ja pitää sen sujuvana.

Voit käyttää tätä ominaisuutta napsauttamalla aloitusnäytössä Ylläpito -ruutua ja napsauttamalla sitten Rekisterin eheytys -ruutua. Napsauta Rekisterin eheytys -ikkunassa Analysoi -painiketta aloittaaksesi rekisterin skannauksen.

Kun tarkistus on valmis, voit tarkastella tarkistustuloksia ja aloittaa rekisterisi eheyttämisen napsauttamalla Optimoi .

Huomautus: Jotta eheytys- ja optimointiprosessi voidaan suorittaa loppuun, ohjelma saattaa ajoittaa itsensä suoritettavaksi seuraavan järjestelmän käynnistyksen yhteydessä. Kun prosessi on valmis, tietokoneesi käynnistyy normaalisti ja alkaa ladata Windowsia.