Olen hiljattain päivittänyt minun tietokonelaitteiston / asentanut käyttöjärjestelmän uudelleen / korvasi sen uuden tietokoneen. Mitä minun täytyy tehdä?I have recently upgraded my computer hardware / reinstalled the Operating System / replaced it with a new computer. What do I need to do?

Simple PC Optimizer -lisenssi liittyy tietokoneen laitteisto- ja järjestelmäasetuksiin, kun aktivoit sen. Lisenssin tilaan voi vaikuttaa, kun teet muutoksia tietokoneen laitteistoon ja käyttöjärjestelmään tai kun vaihdat sen uuteen tietokoneeseen.

Tällaisissa tapauksissa sinun tarvitsee vain kirjoittaa yksityiskohdat tukitiimillemme , ja he tarkistavat ja vapauttavat lisenssiavaimesi lisenssitilan mielellään, mikä auttaa yksinkertaistamaan Simple PC Optimize r: n uudelleen.