Miten täysin poistaa tarpeettomia ohjelmia tietokoneeseen?How do I completely uninstall unnecessary programs from my PC?

Simple PC Optimizer voi auttaa sinua poistamaan tarpeettomat ohjelmat tietokoneeltasi muutamalla napsautuksella. Aloita napsauttamalla Ylläpito -ruutua aloitusnäytössä ja napsauttamalla sitten Uninstall Manager -laattaa.

Kun olet Uninstall Manager -ikkunassa, selaa tietokoneellesi asennettujen ohjelmien luetteloa, etsi ohjelma, jonka haluat poistaa, ja napsauta Poista- tekstiä aloittaaksesi asennuksen poistoprosessin. Poista ohjelman asennus tietokoneesta onnistuneesti noudattamalla näytön ohjeita.