Miten puhdas turhat tiedostot kiintolevyllä ja vapauttaa tilaa?How do I clean the junk files on my hard drive and free up space?

Simple PC Optimizer on kehitetty sisällyttämään työkalut, jotka auttavat sinua suorittamaan tärkeät tehtävät palauttamaan optimaalisen suorituskyvyn tietokoneellesi. Tämä sisältää Levynpuhdistajan tuotteen Korjaus- osassa.

Jos haluat puhdistaa roskapostitiedostot ja vapauttaa tilaa, varmista, että valintaruutu on merkitty, ja napsauta sitten Analysoi . Simple PC Optimizer tarkistaa tietokoneesi perusteellisesti roskapostitiedostojen tunnistamiseksi ja poistamiseksi turvallisesti säilyttäen yksityisyytesi ja vapauttamalla arvokasta levytilaa.

SPCO_junk_cleaner