Miten voin saada yksityiskohtaista tietoa tietokoneeseen ja sen laitteisto?How can I get detailed information about my PC and its hardware?

Yksinkertainen PC Optimizer voi auttaa ymmärtämään tietokoneen sisältä ulos, näyttämällä olennaisia ​​yksityiskohtia Windows-käyttöjärjestelmän ja kaikki tietokoneen laitteiston ja asennetut komponentit.

Voit tarkastella, tulostaa tai tallentaa System Information, klikkaa Säilytä laatta aloitusnäytössä, valitse System Info laatta. Voit nyt alkaa katsella järjestelmän tietoja klikkaamalla kuuluvilla aloilla järjestelmään. Näet myös painiketta Tallenna tiedot tekstitiedostona tai Tulosta järjestelmän tiedot offline viitteenä.

SPCO_system_info