Miten varmuuskopioida kaikki minun nykyiset tietokoneen ajurit?How do I backup all my existing computer drivers?

Simple PC Optimizer on kehitetty sisältämään olennaiset työkalut, jotka auttavat sinua pitämään tietokoneesi käynnissä parhaimmillaan. Tämä sisältää Driver Backup -työkalun tuotteen Ylläpito-osiossa. Varmuuskopioi ajurit napsauttamalla aloitusnäytössä Maintain (Ylläpito) -ruutua ja napsauta sitten Ohjaimen varmuuskopiointi -ruutua.

Sinulla on mahdollisuus varmuuskopioida kaikki järjestelmäsi ohjaimet tai tietyt yksittäiset ohjaimet. Valitse haluamasi vaihtoehto, napsauta Seuraava ja suorita varmuuskopiointi loppuun seuraamalla näytön ohjeita.