Miten suljen tai jättää haittaohjelmia kohteita?How do I exclude or ignore malware items?

Yksinkertaisen haittaohjelman suojaimen avulla voit sulkea pois joitain tiedostoja ja kansioita, joita et halua sisällyttää haittaohjelmien tarkistuksen aikana.

Kun nämä tiedostot ja kansiot on lisätty yksinkertaisten haittaohjelmien suojainten poissulkemisluetteloon, ne suljetaan kaikista tulevista tarkistuksista eikä niitä luetella haittaohjelmatartunnoina. Mikään ohjelman kilpi ei myöskään toimi niiden suorittamista vastaan järjestelmässä, eikä käyttäjälle näytetä muistutuksia.

Tiedostojen poissulkeminen tai ohittaminen:

• Käynnistä Simple Malware Protector
  • Napsauta Asetukset ja valitse Poista tiedostot -välilehti
  • Voit lisätä näkyviin ikkunaan napsauttamalla Lisää tiedosto ja Lisää kansio lisätäksesi tiedostoja ja kansioita poissulkemisluetteloon.

Voit aina palata ja napsauttaa Poista poistaaksesi yksittäiset / useita valittuja kohteita luettelosta.