Miten pääsen Karanteeni osa Simple Malware Protector?How do I access the Quarantine section of Simple Malware Protector?

Simple Malware Protectorin Karanteeni-osiossa järjestelmästä poistetut haittaohjelmatiedot tallennetaan tai asetetaan karanteeniin. Älä huoli, ne on tallennettu turvalliseen paikkaan järjestelmässäsi ja ne ovat muokatussa muodossa. Tällä tavalla niistä tehdään tehottomia eivätkä ne kykene häiritsemään järjestelmän sujuvaa toimintaa.

Välilehtien osat selitetään alla:

• Karanteeniluettelo
    Tässä osassa voit tarkastella infektioita, jotka on puhdistettu ja poistettu järjestelmästä. Voit puhdistaa haittaohjelmatartunnat järjestelmästä pysyvästi napsauttamalla Poista- painiketta. Kun teet tämän, tällaisia infektioita ei löydy mistään järjestelmän sijainnista missään muodossa.

Poista tartunnan saaneet kohteet karanteeniluettelosta napsauttamalla Poista- painiketta. Ja palauttaaksesi tartunnan saaneet kohteet takaisin järjestelmään, tarkista (valitse) kohteet luettelosta ja napsauta Palauta . Palautetut haittaohjelmatartunnat palautetaan järjestelmän alkuperäisiin paikkoihin.

• Ohita luettelo
    Jotkut havaituista haittaohjelmatartunnoista voidaan lisätä Ohita-luetteloon. Näitä kohteita ei merkitä infektioiksi seuraavissa tarkistuksissa, ennen kuin ne on poistettu luettelosta. Tätä tarkoitusta varten voit napsauttaa Ohita- vaihtoehdon kirjeenvaihtajaa jokaiselle havaitulle infektiolle haluamasi kohteen kohdalla skannaustulossivulla. Voit poistaa luetellut infektiot luettelosta napsauttamalla Poista- painiketta.

• Lokit
    Järjestelmälle tehtyjen tarkistusten skannauslokeja ylläpidetään, jotta niihin voidaan tarvittaessa viitata. Kukin skannausloki sisältää täydelliset tiedot tietyn tarkistuksen aikana havaituista haittaohjelmatartunnoista. Täydelliset tiedot voidaan tarkastella napsauttamalla Näytä loki -painiketta. Tarkista tai valitse poistettavat skannauslokit ja napsauta Poista- painiketta.
    Vie loki -painike auttaa viemään valitut skannauslokit ja tallentamaan ne XML-muodossa järjestelmään.