Miten pääsen perusasetukset Simple Malware Protector?How do I access the basic settings of Simple Malware Protector?

Pääset Simple Malware Protectorin perusasetuksiin napsauttamalla Asetukset- painiketta ja napsauttamalla Yleiset- välilehteä.

Yleisasetuksissa käytettävissä olevat vaihtoehdot selitetään alla:

• Kieli: Simple Malware Protector on saatavana useilla kielillä (kattaa useimmat kielet). Voit suorittaa tämän ohjelman haluamallasi kielellä mukauttamalla tätä vaihtoehtoa. Napsauta pudotusvalikkoa Valitse haluamasi kieli -kohdassa, valitse haluamasi kieli ja napsauta Käytä- painiketta.
  • Ohjelman hallinta: Tämä vaihtoehto tarjoaa sinulle seuraavat vaihtoehdot: Pienennä yksinkertaisen haittaohjelman suojaus tehtäväpalkkiin (suositus): Valitse tämä vaihtoehto minimoidaksesi ohjelman ilmaisinalueelle, kun napsautat sulkemispainiketta.
    Exit Simple Malware Protector: Valitse tämä vaihtoehto poistuaksesi ohjelmasta, kun napsautat sulkemispainiketta.
  • Mukauta skannausasetuksia: Tämä vaihtoehto tarjoaa sinulle seuraavat vaihtoehdot: Skannaa automaattisesti sovelluksen käynnistämisen yhteydessä: Voit valita tämän vaihtoehdon skannauksen suorittamiseksi automaattisesti.
    Skannaus pakatuissa (Zip / Rar) tiedostoissa: Voit valita tämän vaihtoehdon skannataksesi pakatut tiedostot, esim. ZIP- ja RAR-tiedostot haittaohjelmatartuntojen aikana.
    Käynnistä järjestelmän käynnistyksen yhteydessä: Voit valita tämän vaihtoehdon ohjelman suorittamiseksi, kun käynnistät tietokoneen.

Kun olet valinnut yllä olevat vaihtoehdot, napsauta Käytä- painiketta.