Hvordan kan jeg kontrollere, om programopdateringer til Simple PC Optimizer?How do I check for program updates for Simple PC Optimizer?

Simple PC Optimizer er designet til automatisk at søge efter programopdateringer ved opstart.

Du kan også manuelt tjekke den seneste version af Simple PC Optimizer ved at klikke på linket ” Tjek nu ” på skærmen Indstillinger.