Hvordan kan jeg aktivere eller registrere Simple PC Optimizer på min computer?How do I activate or register Simple PC Optimizer on my computer?

Det er nemt og hurtigt at aktivere Simple PC Optimizer . Alt du behøver er en gyldig licenskode for at aktivere programmet

For at komme i gang skal du se denne hurtige Simple PC Optimizer-aktiveringsvideo:

(ELLER)

Følg denne nemme trin-for-trin guide for at aktivere programmet:

• Det første trin er at kopiere din licenskode. Den bedste måde at gøre dette på er at vælge licenskoden med din markør (ved at klikke og trække henover den) og derefter højreklikke på den valgte kode og vælge Kopier. Du kan også trykke på CTRL- og C-tasterne samtidig for at kopiere koden.
  • Åbn nu Simple PC Optimizer , og klik på Registrer nu på hovedskærmen.

• Klik på teksten ” Indsæt din licensnøgle “, og dette indsætter din licenskode i boksen. Klik nu på knappen Aktiv nu for at fuldføre aktiveringsprocessen.

Du har med succes aktiveret Simple PC Optimizer og låst op for alle dens premium-funktioner. Du vil nu være i stand til at reparere, optimere og vedligeholde din pc!